Utviklingen 8. april: «Det er beksvart», sier LO-lederen

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene i Norge onsdag 8. april: Ferske Filter-artikler: «Sammen har vi altså nådd målet om å slå ned viruset», sa Solberg i går. Hva mener hun? Vi dro på pressekonferanse i marmorsalen – bare et steinkast fra puben The Dubliner der borgerlige politikere smittet hverandre før landet gikk i lockdown. Her er den ferske rapporten fra Folkehelseinstituttet i fem enkle punkter. Gikk du glipp av denne fra i går kveld? Så kritisk er FHI til Solbergs «nullvisjon». Virus-situasjonen nå: 6 008 er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 250 er innlagt på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.