Brev fra redaksjonen – med garantert godt lesestoff i jula

Ikke stress med flere julegaver. Vi har løsningen for deg. Men først: Tusen takk for at du har fulgt oss gjennom 2022! Siden Vladimir Putin erklærte krig i sin bekmørke tale natt til 24. februar har det vært klart at dette ble et sånn før/etter-år i historiebøkene. Ukraina har utvilsomt preget prioriteringene også i vår redaksjon, samtidig som vi har klart å finne rom for undersøkende journalistikk om mer hjemlige forhold. Hvis du trenger lesestoff i ferien og ikke har fått med deg alt vi har publisert, kan du for eksempel ta fatt på noen av disse eksklusive langlesningene og avsløringene […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.