Pågrepet i departementet av Økokrim i dag: Siktet for bedrageri av 56 millioner i bistandspenger

Da kriminalitets-eksperten Christian Nellemann (55) klokka 9 onsdag morgen ankom Klima- og miljødepartementet i Kongens gate i Oslo for et møte, ventet etterforskere fra Økokrim på ham, etter det Filter Nyheter erfarer. Nellemann er nå pågrepet, siktet for grovt bedrageri av bistandspenger gjennom fem år i den norske foreningen  Rhipto Rapid Response – Norwegian Center For Global Analyses. – Jeg kan bekrefte at direktøren i Rhipto er pågrepet og at vi i dag tidlig, etter en rettslig beslutning, gikk til aksjon mot en bolig og andre adresser som kan knyttes til foreningen. Vi ønsker nå å få siktedes forklaring, sier […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.