Filter Nyheter har som mål å gi seriøs kvalitetsjournalistikk til folket, gratis og reklamefritt. Men det stopper oss ikke fra å gi deg enda mer, om du blir med som støttespiller.

Våre abonnenter får Filters journalistikk i posten 11 ganger i året, gjennom Filter Magasin. Alt du ikke rakk å få med deg på nett, pakket inn i et magasin med illustrasjoner av vår egen Pål Nordseth, og med et grafisk design som matcher journalistikken.

Men nå gir vi deg enda mer.

Vi lanserer Filter Lyd, der du kan høre artiklene våre som lydspor, på vei til jobb eller med hele familien samlet i stua, det er opp til deg. Vi vil også produsere podcaster fra Filter Allmøte (våre redaksjonelle events) som vi publiserer her.

Vi vet at våre artikler skaper mye engasjement hos leserne, så nå lanserer vi verdens beste kommentarplattform – på Filter Nyheter. Alle kan lese, bare du som er abonnent kan delta. 

Vi digitaliserer magasinene våre. Er du abonnent kan du nå kose deg med ikke bare månedens Filter Magasin, men alle magasinene våre på din foretrukne EDB maskin.

Alt dette får du tilgang til om du blir abonnent, enten på 100 kroner i måneden (eller 150 om du er ekstra raus) eller 900 kroner i året. 

Bare klikk på et av valgene under så blir det hele gjort med Vipps. Samtidig godtar du våre kjøpsvilkår.

 

Og er du abonnent allerede er det bare å logge inn med Vipps – abonnementet ditt er herved oppgradert.

Det er dette som gjør det mulig for oss å dekke politisk ekstremisme i Norge på en måte ingen andre gjør, som gir oss rom til å jobbe en ekstra dag med en sak til vi er sikre på at den er så god og informativ som vi kan gjøre den. 

Harald S. Klungtveit
Harald S. Klungtveit
Å lage god seriøs journalistikk koster penger, uten deg som abonnent er ikke dette mulig. Takk!

Det er også mulig å gi et Filter-abonnement i gave. For 500 kroner får mottakeren de neste seks magasinene i postkassa.

For at du skal ha noe å overrekke mailer vi deg et flott gavekort, som du kan printe ut eller maile videre.

For å kjøpe et gaveabonnement, simpelthen klikk på knappen under, skriv inn postadressen til mottaker og din epostadresse og betal med Vipps: