Prøv vårt digitalabonnement gratis i 30 dager

Filter Nyheter tilbyr seriøs kvalitetsjournalistikk. Våre avsløringer er tilgjengelige for alle – helt gratis og reklamefritt. 

Men våre abonnenter får MER Filter Nyheter og inntektene bruker vi til å finansiere mer gravejournalistikk. Vinn, vinn der altså! 

NÅ KAN DU PRØVE VÅRT NYE DIGITALABONNEMENT GRATIS I 30 DAGER! 

Støtter du oss med å tegne et abonnement får du:

  • Filter Kaffe: Hver morgen mandag til fredag står vi opp tidlig, fyrer opp kaffemaskinen og sammenstiller det viktigste som skjedde mens du sov. Oppdateringen leser du på våre nettsider eller du kan få den rett i innboksen. 
  • Filter Konspi: Journalist og forfatter John Færseth forklarer hva som rører seg i de krokene av internett hvor du ikke oppholder deg. Filter Konspi er din guide til galskapen med nye, oppdaterte analyser. Som bonus skriver Færseth også jevnlig saker om et annet tema han mye om: Ukraina.
  • Filter X: Her oppsummerer vi den politiske ekstremismen, hatkriminaliteten, rasismen og menneskefiendtligheten i Norge og verden én gang i uka. Det er dette vi kan. 
  • Filter Anbefaler: Redaksjonen konsumerer store mengder journalistikk, serier, musikk, bøker og dokumentarer. Praten rundt kaffemaskina flytter vi til spaltene. Du får det på nett en gang i måneden.
  • Jada, fredag er en deilig dag, men vi gjør vårt beste for å ødelegge den med vår ukentlig klimarapport Elendig Fredag som abonnentene får rett i innboksen rundt lunsjtider. Hold deg oppdatert på vår tids viktigste sak 🙁 

Alt dette innholdet får du tilgang til ved å tegne digitalt abonnement.

Vi minner om: De første 30 dagene er GRATIS.

Mange sverger fortsatt til papir. Du kan få vårt forseggjorte papirmagasin levert på døra 12 ganger i året. Det er breddfullt av kritisk og undersøkende journalistikk illustrert av Filters egen hustegner Pål Nordseth. 

Hvis du vil ha vårt månedlige magasin må du kjøpe enten et årsabonnement til 900 kroner eller et månedsabonnement til 100 kroner. Det nye, digitale innholdet er selvfølgelig inkludert her.

Og hvis du rett og slett har lyst til å bidra litt ekstra så har vi en løsning for det også.

Du kan også gi Filter i julegave! For 500 kroner får en takknemlig mottaker 6 magasiner hjem på døra og kan glede seg over seriøs journalistikk på papir i et halvt år. Klikk på knappen under, følge instruksjonene og betal med Vipps:

Om du bare ønsker å gi en gave til redaksjonen, kan du Vippse et valgfritt beløp til #731546