Ny satsing fra Filter: Et kritisk blikk på sportsvasking som varer helt til avspark i Qatar

I en litt mindre korrupt verden ville det blitt spilt verdensmesterskap i fotball nå i sommer. I stedet venter vi på at ørken-stadionene, bygget av mishandlede migrantarbeidere i Qatar, skal kjøle seg ned tilstrekkelig. Det vil skje først i den norske julestria. 

Mesterskapet har aktualisert temaet sportsvasking – altså autoritære regimers bruk av store idrettsarrangementer for å lede oppmerksomheten vekk fra forhold de er under kritikk for.

Framover setter Filter Nyheter et særlig fokus på sportsvasking. Våre avsløringer er tilgjengelige for alle – helt gratis og reklamefritt. Men for å følge sportsvasking-temaet nå og ut over høsten må du tegne et abonnement.

Tegner du et papirabonnement får du en heftig spesialutgave om sportsvasking i postkassa i juli. Blir du «bare» digitalabonnement vil du få tilgang til eksklusivt stoff om temaet helt til avspark i Doha i november.

Alt dette kommer i tillegg til vårt andre, eksklusive abonnementstilbud. Det blir altså mer Filter til samme pris!

Vårt forseggjorte papirmagasin leveres i postkassa 12 ganger i året. Det er breddfullt av vår prisbelønte, undersøkende journalistikk og er illustrert av Filters egen hustegner Pål Nordseth. Neste nummer er spesialutgave om sportsvasking.

Hvis du vil ha vårt månedlige magasin må du kjøpe enten et årsabonnement til 900 kroner eller et månedsabonnement til 100 kroner. Det nye, digitale innholdet er selvfølgelig inkludert her.

Og hvis du rett og slett har lyst til å bidra litt ekstra, har vi en løsning for det også.

Du kan også gi Filter i gave! For 500 kroner får en takknemlig mottaker 6 magasiner hjem på døra og kan glede seg over seriøs journalistikk på papir i et halvt år. Klikk på knappen under, følge instruksjonene og betal med Vipps:

Om du bare ønsker å gi en gave til redaksjonen, kan du vippse et valgfritt beløp til #731546