Bli abonnent på Filter Nyheter – velg ditt abonnement ved å bruke de gule knappene under

Klikk her for å bli årsabonnent!

Student? Klikk her!

Vårt digitalabonnement til 70 kroner i måneden inneholder:

  • Filter KAFFE: Hva har skjedd i verden mens du sov? Det får du svar på i vårt morgen-nyhetsbrev, som leveres på mail hver ukedag før klokka 07. Perfekt til frokosten og like vanedannende som koffeinbrygg!
  • Filter KALDDUSJ: En ukentlig, kortfattet oppsummering av de siste nyhetene om energikrisa i Europa – pluss en fordypning i et aktuelt tema som berører din strømregning akkurat nå. Leveres hver torsdag.
  • Filter ELENDIG FREDAG: Ferske nyheter og dybdekunnskap om klimaendringer, miljø og natur. Alt annet enn lystig lesning, levert i innboksen rett før du tar helg.
  • Filter X: Nyhetsbrevet som oppsummerer den politiske ekstremismen, hatkriminaliteten, rasismen og menneskefientligheten i Norge og verden. Skrives av vår redaktør Harald S. Klungtveit annenhver uke.
  • Filter KONSPI: Journalist og forfatter John Færseth forklarer hva som rører seg i krokene av internett du sjelden oppsøker. Konspirasjonsteorier og desinformasjon dekonstruert og forklart i oppdaterte analyser.
  • Filter ANBEFALER: Vår redaksjon konsumerer store mengder journalistikk, serier, musikk, bøker og dokumentarer. Hver måned deler vi våre favoritter i denne spalten.

Alt dette får du tilgang til ved å tegne digitalt abonnement. Orker du ikke ha det i mailboksen, kan du lese det på nett ved å logge deg inn på våre nettsider. Klikk på knappen over for å teste digitalabonnementet gratis i 30 dager! Abonnementet har ingen bindingstid og kan enkelt sies opp når som helst.


Få Filter Nyheter som papirmagasin – for kun 30 kroner ekstra:

Filter Nyheters prisvinnende gravejournalistikk nytes aller best på papir! For 100 kroner i måneden får du vårt forseggjorte nyhetsmagasin levert i postkassa 12 ganger i året. Magasinet inneholder et utvalg av de beste sakene fra nettavisa, pluss illustrasjoner av vår tegner. 

Dette abonnementet inneholder i tillegg nyhetsbrevene og spaltene i digitalabonnementet. Det har ingen bindingstid og kan sies opp når som helst.


Med årsabonnement sparer du penger!

Hvis du tegner deg for et helt år får du 12 utgaver av papirmagasinet og full tilgang til digitalabonnementet for bare 900 kroner. Slik sparer du 300 kroner.


Støtt kvalitets-journalistikk med en ekstra slant

Hvis du har lyst til å bidra litt ekstra til Filter Nyheters kritiske gravejournalistikk og hjelpe oss å finansiere letingen etter nye avsløringer, tar vi imot det, altså! Hva med å slenge på en femtilapp?

På forhånd tusen takk for håndsrekningen. Filter Nyheter mottar ingen pressestøtte og har ingen «rike onkler» som finansierer driften. Det er kun abonnenter og donasjoner som holder oss gående.


Gi Filter i gave

Kjenner du noen som hadde satt pris på et Filter-abonnement? Med knappen over kan du glede noen med seks utgaver av papirmagasinet og full tilgang til digitalabonnementet i et halvt år. Det til en gunstig pris.