FILTER NYHETER er en fri og uavhengig nettavis som følger den norske pressens omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatenFilter Nyheter har ikke bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse, og Filters redaktører har ingen redaksjonelle føringer fra annonsører eller eiere.

Utgiver: Filter Media Norge AS, Torggata 7, 0181 Oslo

Ansvarlig redaktør: Harald S. Klungtveit (harald (a) filtermedia.no, telefon 412 15 090)

Daglig leder: Tale Gjøvik (tale (a) filtermedia.no, telefon 900 57 758)

Journalister:

Pål Nordseth – pal (a) filtermedia.no
Tora Lind Berg – tora (a) filtermedia.no
Jonas Skybakmoen – jonas (a) filtermedia.no

VÅR FORRETNINGSMODELL:

På Filter Nyheter finner du ingen annonser, kun grundig og viktig journalistikk. Selskapets inntektskilde er basert på salg av native-artikler som presenteres under Filters merkevare på den kommersielle nettavisen Filter Partner. Native-artiklene selges med en garanti på hvor mange ganger den blir lest. Annonsørene kjøper et ønsket antall lesere av en native-annonse og sikrer at målgruppa faktisk har konsumert innholdet.

Filter har egne kommersielle innholdsprodusenter og har også tilgang til ressurser gjennom søsterselskapet NewsLab, som ble kåret til årets innholdsbyrå i 2018. Innholdet i annonsene som kunden kjøper kan brukes fritt av kunden i alle ønskelige kanaler.

Konsepter fra andre byråer eller fra annonsøren selv er også velkomment. Filter Partner forbeholder seg retten til å takke nei til annonse-konsepter vi mener ikke byr på godt nok innhold. Dette er viktig, ettersom forretningsmodellen baserer seg på at våre lesere faktisk liker reklamen de blir eksponert for.

Ønsker du et tilbud på en annonse eller er presentasjon av hva Filter kan gjøre for deg? Ta kontakt med daglig leder Tale GjøvikTale (at) filtermedia.no eller på telefon 900 57 758

ANDRE PUBLIKASJONER FRA FILTER MEDIA:

Filter Film og TV. Norges beste og største nettavis om Film og TV.

Filter Partner. En kommersiell nettavis med nyttige og interessante reklameartikler.