FILTER NYHETER er en fri og uavhengig nettavis som følger den norske pressens omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatenFilter Nyheter har ikke bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse, og Filters redaktører har ingen redaksjonelle føringer fra annonsører eller eiere.

Utgiver: Filter Media Norge AS, Torggata 16, 0181 Oslo

Ansvarlig redaktør: Harald S. Klungtveit (harald (a) filtermedia.no, telefon 412 15 090)

Kommersiell leder: Jon Wang (jon (a) filtermedia.no, telefon 466 28 366)

Journalister:

Silje J. Eggestad – silje (a) filtermedia.no
Jonas Skybakmoen – jonas (a) filtermedia.no
Marie Lytomt Norum – marie (a) filtermedia.no

Kundeservice:
[email protected]

VÅR FORRETNINGSMODELL:

Filter Nyheter finner du ingen annonser, kun grundig og viktig journalistikk. Selskapets inntektskilde er basert på salg av native-artikler som presenteres under Filters merkevare på den kommersielle nettavisen Filter Partner. I tillegg er vi avhengig av våre leseres støtte gjennom donasjoner og abonnement på vårt magasin.

Klikk her for å bli abonnent på Filter magasin eller støtte oss på annet vis.

Mange velger å støtte Filter ved å donere penger til oss. Til de som ønsker å støtte oss hver måned har vi lansert et magasin som kommer ut 11 ganger i året og sendes i post. I tillegg til dette har vi lansert enda mer som er gratis for deg som abonnent: du kan lese magasinene i et digitalt arkiv, du kan kommentere på artiklene våre på nett, og vi publiserer alle artiklene fra magasinene som lydspor. Inntektene fra abonnentene går til Filters journalistikk. 

Filter har egne kommersielle innholdsprodusenter som kan produsere tekst, video og grafisk design til alle flater. Innholdet i annonsene som kunden kjøper kan brukes fritt av kunden i alle ønskelige kanaler.

Ønsker du en presentasjon av hva Filter kan gjøre for deg? Har du spørsmål om abonnement eller donasjoner? Ta kontakt med kommersiell leder Jon Wang jon (at) filtermedia.no eller på telefon 466 28 366

ANDRE PUBLIKASJONER FRA FILTER MEDIA:

Filter Partner. En kommersiell nettavis med nyttige og interessante reklameartikler.

Filter X. Nyheter om ekstremisme og hatkriminalitet fra Filter og andre, uavhengige kilder

Filter Film og TV. Blogg der våre medarbeidere får hylle sine favoritter på stor og liten skjerm.