FILTER NYHETER er en fri og uavhengig nettavis som følger den norske pressens omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatenFilter Nyheter har ikke bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse, og Filters redaktører har ingen redaksjonelle føringer fra annonsører eller eiere.

Utgiver: Filter Media Norge AS, Torggata 7, 0181 Oslo

Ansvarlig redaktør: Harald S. Klungtveit (harald (a) filtermedia.no, telefon 412 15 090)

Daglig leder: Tale Gjøvik (tale (a) filtermedia.no, telefon 900 57 758)

Kommersiell leder: Jon Wang (jon (a) filtermedia.no, telefon 466 28 366)

Journalister:

Tora Lind Berg – tora (a) filtermedia.no
Jonas Skybakmoen – jonas (a) filtermedia.no

Kundeservice:

[email protected]

VÅR FORRETNINGSMODELL:

Filter Nyheter finner du ingen annonser, kun grundig og viktig journalistikk. Selskapets inntektskilde er basert på salg av native-artikler som presenteres under Filters merkevare på den kommersielle nettavisen Filter Partner. I tillegg er vi avhengig av våre leseres støtte gjennom donasjoner og abonnement på vårt magasin.

Klikk her for å bli Filter magasin eller støtte oss på annet vis.

Mange velger å støtte Filter ved å donere penger til oss. Til de som ønsker å støtte oss hver måned har vi lansert et magasin som kommer ut 11 ganger i året og sendes i post. Inntektene fra donasjonene går til Filters journalistikk. 

Filter har egne kommersielle innholdsprodusenter som kan produsere tekst, video og grafisk design til alle flater. Innholdet i annonsene som kunden kjøper kan brukes fritt av kunden i alle ønskelige kanaler.

Har du spørsmål om kommersielt innhold og donasjoner, eller lurer på hvordan din bedrift kan komme til syne i magasinet, ta kontakt med kommersiell leder Jon Wang jon (at) filtermedia.no eller på telefon 466 28 366

Ønsker du en presentasjon av hva Filter kan gjøre for deg? Ta kontakt med daglig leder Tale GjøvikTale (at) filtermedia.no eller på telefon 900 57 758

ANDRE PUBLIKASJONER FRA FILTER MEDIA:

Filter Film og TV. Norges beste og største nettavis om Film og TV.

Filter Partner. En kommersiell nettavis med nyttige og interessante reklameartikler.