9. april – dette skjedde mens du sov: Håp om stabilisering i amerikanske smitte-episentre, nye vaksinekandidater

Storbritannias kulturminister Oliver Dowden melder at britenes koronasyke statsminister Boris Johnson, som mandag kveld ble overført til intensivavdeling, fortsatt er stabil og at han kommer seg. Johnson skal ha sittet oppreist og vært i samtale med det medisinske personalet, ifølge Reuters. Kina og andre land kan tenkes å bygge flere kullkraftverk for å stimulere økonomiene sine i kjølvannet av pandemien. Nær halvparten av kullkraftverkene globalt vil likevel bli ulønnsomme i år, ifølge en rapport fra den britiske tenketanken Carbon Tracker, publisert onsdag. Kina står for halvparten av alt kullforbruk i verden. 60 prosent av kraftverkene i landet går egentlig med underskudd. Det samme vil skje […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.