FHIs ferske rapport i 5 punkter: Dette bør gjøres videre – og dette bør skrotes

Camilla Stoltenberg , FHI
Rapportene som er grunnlaget for regjeringens korona-strategi framover er nå offentliggjort. Folkehelseinstituttet (FHI) har vurdert hvilke av dagens tiltak som bør videreføres gjennom hele epidemien, og hvilke som bør skrotes - nå, eller etterhvert.  I rapporten deler folkehelsa tiltakene i Norge i fire hoveddeler, basert på hvilken gruppe eller sektor de er rettet mot: Befolkningen Individer Reiser Helsetjenesten Her er anbefalingene, oppsummert i fem hovedpunkter: 1) Eldre og sårbare grupper bør få sterkere beskyttelse Samtlige tiltak som er rettet mot befolkningen som helhet bør opprettholdes, mener FHI. Det gjelder hygieneråd om håndvask og hoste, samt rådet om minst én meters avstand og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.