«Vi er bekymret»: Så kritisk er FHI til Erna Solbergs «nullvisjon»

Etter regjeringens pressekonferanse tirsdag, ble rapportene som er grunnlaget for den videre korona-strategien, offentliggjort. Deler av Folkehelseinstituttets nye rapport kan leses som at smittevernekspertene er svært skeptiske til at Erna Solberg, Bent Høie og Helsedirektoratet gikk så drastisk til verks som de gjorde 12. mars. FHI beskriver fordeler og ulemper med alle strategier, men mener regjeringens uttalte mål om å «slå ned» epidemien har skapt en «nullvisjon» ute blant nordmenn flest som kan være skadelig i seg selv. «Bekymret for virkningen på helsetjenesten og folkehelsen» Tiltakene besluttet 12. mars, som ofte omtales som en stenging av Norge, er langt fra ukontroversielle […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.