Reportasje: Erna Solberg er ikke forkjølet

– Det er det høyeste på rangstigen du kan komme i det bergenske liv: Å være medlem av 17. mai-komitéen. Det skulle være statsminister Erna Solbergs «største kommunikasjonsutfordring så langt i livet», ifølge en viktig kommentator i rikskringkastingen. Langt over 400 000 mennesker står uten jobb i Norge. Snart 6000 mennesker er smittet av et virus vi ikke kan vaksinere oss mot. De som «holder hjulene i gang», taper halvannen milliard hver dag. Og tirsdag denne uka gikk landets statsminister på scenen for å opplyse nasjonen om hva mindretallsregjeringen har bestemt om veien videre. Men hva sa hun, egentlig? «Slå ned, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.