HRS med millioner på bok: Bare fått krav om å tilbakebetale statsstøtte én gang

Stiftelsen Human Rights Service (HRS), som driver det islamfiendtlige nettstedet Rights.no, har i en årrekke mottatt millioner over statsbudsjettet via ordningen «Tilskudd til nasjonale ressursmiljøer på integreringsfeltet». Søndag skrev Filter Nyheter om hvordan HRS gikk med nesten én million kroner i overskudd i fjor. Beløpet la seg på toppen av en allerede betydelig egenkapital, som ved årsslutt var nesten 2,8 millioner kroner. Da hadde de to ansatte - informasjonsleder Hege Storhaug og daglig leder Rita Karlsen - mottatt 1,8 millioner kroner i statsstøtte, i tillegg til over 1,6 millioner i private donasjoner. Siden 2015 har den eneste synlig aktiviteten i stiftelsen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.