HRS nær millionoverskudd i fjor – nå får de trolig statsstøtte igjen

Daglig leder Rita Karlsen og informasjonsleder Hege Storhaug i Human Rights Service.
De siste ukene har flere politikere nok en gang tatt til orde for at stiftelsen Human Rights Service, som driver det islamfiendtlige nettstedet Rights.no, bør miste hele millionstøtten over statsbudsjettet. I fjor brøt det ut full krangel da kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H) kuttet 500 000 av overføringen på 1,8 millioner til stiftelsen. Etter sterke reaksjoner fra Frp-profiler som Sylvi Listhaug og Siv Jensen, endte det hele med at HRS ble kompensert ved en ekstrabevilgning på 500 000 kroner (mot at en rekke andre organisasjoner også fikk økte tilskudd). Da revidert nasjonalbudsjett ble lagt frem i vår, ble HRS-tilskuddet på 1,3 […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.