Millionstøtte til HRS over statsbudsjettet i 2020

Stiftelsen Human Rights Service, som driver det islamfiendtlige nettstedet Rights.no, vil fortsatt få pengestøtte over statsbudsjettet for 2020. Regjeringens forslag til statsbudsjett legges frem klokken 10. Men like før klokken 08 i dag, erfarte NRK at støtten fortsetter. Nå får også Filter Nyheter dette bekreftet. Fra 2005 til 2019 har HRS fått nær 24,4 millioner kroner i statlige overføringer. I fjor gikk stiftelsen med et overskudd på 925 000 kroner. Stiftelsen har også opparbeidet seg en egenkapital på nesten 2,8 millioner kroner. Siden 2015 har den eneste synlige aktiviteten i stiftelsen vært publisering av innlegg på nettstedet Rights.no. HRS hadde […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.