Tilsvar til Filter Nyheters artikkel om 247avisen.com

Den 28. oktober inkluderte Filter Nyheter nettstedene Nattnytt.com og 247avisen.com i oversikten over norske sider som etterligner språket og virkemidlene til nyhetsmediene, men uten å følge det etiske regelverket som journalister forplikter seg til. Her kan du lese om Nattnytt.com og 247avisen.com Her finner du hele oversiktene over nettsider du bør være på vakt mot Henvendelser til 247avisen.com i forkant av publisering ble ikke besvart. En uke etter publisering mottok vi imidlertid brevet nedenfor, som her blir publisert i sin helhet. Filter Nyheter vet ikke hvem som står bak 247avisen eller hvem som har skrevet brevet. Men det er sendt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.