Dette nettstedet angriper Sumaya (19) i nye artikler flere ganger hver eneste uke

Nattnytt.com har publisert 11 kritiske artikler mot Sumaya Jirde Ali på få uker. Hun har ikke kommet til orde i noen av dem.
Filter Nyheter har tidligere publisert en stor oversikt over norske nettsteder som etterligner språket og virkemidlene til nyhetsmediene, men uten å følge det etiske regelverket som journalister forplikter seg til. Les mer: Dette er de norske nettavisene du bør være på vakt mot i valgkampen Forrige gang var nettstedet 24avisen.com med i oversikten, blant annet på bakgrunn av oppdiktede opplysninger, anonyme artikkelforfattere, usynlig eier/redaktør, lenker til useriøse nettsteder, personangrep uten tilsvar, misvisende bildebruk og usikkerhet rundt partipolitiske bindinger. Nettstedet la ned driften i midten av september, men har nå gjenoppstått. Samtidig har to andre nettsider fått økt aktivitet: Nattnytt.com, som i minst […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.