«Historisk», sier statsviter om tiltalen mot Trumps tidligere valgkampsjef

Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort.
– Dette framstår som første steg i en omfattende etterforskning som kan vare en stund. Hva som er neste steg, vet vi ikke ennå. Men dette er uansett historisk, sier statsviter Are Tågvold Flaten, redaktør på Amerikanskpolitikk.no. Paul Manafort jobbet for Donald Trumps valgkampstab fra mars til august 2016, de tre siste månedene som leder. Han deltok også i det mye omtalte møte mellom Donald Trump jr. og russiske lobbyister hvor førstnevnte var lovet kompromitterende informasjon om Hillary Clinton og hennes kampanje i fjor sommer. I dag ble han tiltalt for blant annet «konspirasjon mot USA», hvitvasking av penger, skjult arbeid for […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.