Opptøyer i Drammen: Her må nynazistene reddes fra slag og spark etter å ha oppsøkt SIAN-motstandere

En mann geleieder nynazisten i sikkerhet mens andre personer forsøker å angripe ham.
Det kom til steinkasting, bruk av tåregass, hærverk og slåsskamper da den muslimfiendtlige organisasjonen Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) hadde fått tillatelse til å avholde en markering på Strømsø torg i Drammen lørdag ettermiddag. 150-200 motdemonstranter hadde møtt opp for å ta avstand fra SIAN, som også tiltrakk seg andre skuelystne. Aggresjonsnivået var tidvis svært høyt. Etter at politiet bestemte seg for å oppløse demonstrasjonen, utviklet det seg til sammenstøt mellom politiet og bråkmakere flere steder i sentrum. – Det er en trist dag for Drammen by. Det er veldig bekymringsfullt at det er så mye ungdommer og barn til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.