Nå har Trumps høyreradikale tilhengere tilsluttet seg protestene: «Brenn i helvete, Joe Biden!»

De har hele tiden vært en viktig del av Donald Trumps presidentskap og ideologiske omland, selv om noen har hatt vanskelig for å se forbindelsene. I natt ble det enda litt tydeligere. Høyreradikale konspirasjonsteoretikere og bevæpnede ekstremistgrupper sluttet seg nemlig til de ikke-demokratiske protestene utenfor valglokalene i Phoenix, Arizona, der tellingen av stemmer fortsetter. Laster ikke Twitter-meldingene i denne artikkelen? Trykk «refresh» i nettleseren din. Det skjedde omtrent samtidig som det ble kjent at Trumps tidligere «mesterhjerne» Steve Bannon i en podkast argumenterte for at smittevernekspert Anthony Fauci og FBI-direktør Christopher Wray burde bli halshogget – og at hodene burde tres […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.