Festaften med Fjordman – kom inn, kom inn!

INN I VARMEN: Steve Bannon kom bakdøra til Oslo militære samfund.
– Hils på Peder, han er en god venn av meg, sier advokat Trond Ellingsen (Frp), og introduserer krølltoppen best kjent som «Fjordman» til sine samtalepartnere. Det er fredagsstemning  i Oslo Militære Samfund, like utenfor muren til Akershus festning. Frp-eren har huket tak i Peder Are Nøstvold Jensen for å spørre hva han synes om talen Bannon nettopp avsluttet i hovedstadens kanskje fjongeste selskapslokale. Anders Behring Breiviks ideologiske forbilde og hyppigste referanse har tidligere forfektet at muslimer «må bli totalt og fysisk fjernet fra hele den vestlige verden». Han modererte seg etter 22. juli-angrepet, men i kveld synes han islam-delen av […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.