Løslatt etter lange avhør: Nekter straffskyld for bedrageri av bistandsmillioner

Onsdag morgen ble analytikeren Christian Nellemann, sjef for det lille foretaket Rhipto Rapid Response – Norwegian Center For Global Analyses, pågrepet av etterforskere fra Økokrim da han ankom Klima- og miljødepartementet i Oslo sentrum for et møte. Les også: Pågrepet i departementet i dag Filter nyheter skrev i går at at Nellemann er siktet for grovt bedrageri av omlag 56 millioner kroner. Det er penger som foreningen Rhipto har fått i tilskudd fra Utenriksdepartementet og Klima- og miljødepartementet de siste seks årene. I 17-tida torsdag ble den bedragerisiktede 55-åringen løslatt, noe som innebærer at Økokrim ikke har sett behov for […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.