Byfogden: Bompenge-partiet kan kreve at FNB Oslo ikke opptrer som deres lokallag

Jan Eriksen er styreleder i lokallaget Oslo FNB, og nå ekskludert av FNBs sentrale partiledelse.
Det politiske partiet Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) har gått til sak mot sitt opprinnelige lokallag i Oslo, etter at det oppsto en konflikt mellom de to partene. Partiet opprettet i sommer et nytt fylkeslag for Oslo og krever at det opprinnelige lokallaget slutter å bruke partiets navn og logo. De begjærte en midlertidig forføyning for å stanse dette. De to motpartene møttes i retten på selveste valgdagen. Mandag kom beslutningen fra Oslo byfogdembete. Retten tar ikke mener ikke det haster så mye å stanse Oslo-lagets bruk av FNB-navnet at begjæringen om midlertidig forføyning tas til følge. Det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.