FN-topp til Norge: — Sett sluttdato for oljen

FN-topp David Boyd banker i bordplata. — Norge, som legger sin stolthet i sin menneskerettighets-CV, må forstå at Norges handlinger har disse innvirkningene på u-land, sier han til Filter Nyheter. Han kritiserer Norge for å skape lidelse og og ødeleggelse i verden. — Klimaendringene forårsaker store overtramp på menneskerettighetene her og nå, og vil forårsake enda større lidelse i fremtiden. Boyd er FNs utsending for miljø og menneskerettigheter, og avslutter nå en knappe to uker lang norgesturné. Han har møtt en rekke personer i Norge, inkludert jurister, bedrifter, politikere, byråkrater og samfunnsorganisasjoner. Besøket skal munne ut i en rapport til Menneskerettighetsrådet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.