Full konflikt i FNB: I helga kan Oslos bompengeparti bli delt i to

Frode Myrhol er politisk leder i FNB sentralt og toppkandidat i Stavanger.
Årets store nyvinning i norsk partiflora, Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB), stiller til valg i 11 kommuner og fire fylker i høstens valg. Fire av fire fylkeslag og ti av elleve lokallag er med i en sentral organisasjon med utspring i Stavanger, der partiet startet opp allerede i 2014. Unntaket er FNB Oslo, som har nektet å samordne seg med de andre. Oslo-laget har sin egen innmeldingsordning og nekter å overføre lokale medlemslister til Stavanger-organisasjonen, som vil ha landsmøte og formelt velge en nasjonal partiledelse først i oktober. Ser mørkt på mulighetene for løsning Det har ført til konflikt som […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.