Blant nye russiske advarsler: Rekordmange svensker vil inn i Nato

ET SKRITT NÆRMERE UTLEVERING: En britisk domstol har i dag vedtatt at den fengslede Wikileaks-gründeren Julian Assange kan utleveres til USA, der han risikerer fengsel på livstid for sin rolle i mangfoldiggjøringen av hemmeligstemplede diplomatiske og miitære dokumenter. Assange kan fortsatt anke saken direkte til innenriksminister Priti Patel.«KONTRER» VESTLIGE FAKTASJEKKERE: 6. mars lanserte Russlands største tv-kanal, Kanal Én, talkshowet «Antifake» der én programleder og tre gjester «faktasjekker» og «debunker» genuin, informasjon om krigen i Ukraina fra vestlige medier. Filter Nyheter har intervjuet medieanalytiker Francis Scarr fra BBC Monitoring, som daglig følger med på hva som formidles i russiske tv-sendinger. Han […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.