Banket opp etter reportasje om krigstilhengere: Her infiltrerer han «demonstrantene»

Foto: Privat/Sota
I slutten av mai i fjor ble Peter Ivanov (21), journalist i den uavhengige russiske avisa Sota, oppsøkt av to maskerte menn utenfor leiligheten i St. Petersburg. De to svartkledde personene slo ham til blods, og han endte opp på sykehus med brukket nese. Hvem sto bak angrepet, og hvorfor var de ute etter ham? Anmeldte – men ble aldri avhørt Ivanov, som jobber som undersøkende journalist, anmeldte angrepet. Men da etterforskningen så ut til å stå stille, bestemte han seg for å fortsette granskningen på egen hånd. Han hevder at de to personene som angrep ham var medlemmer i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.