Dommer sier nei til kameraer når Trump-tiltale forkynnes

DET BLIR IKKE TATT BILDER i selve rettslokalet når tidligere president i USA, Donald J. Trump, i dag får forkynt tiltalen mot seg på Manhattan. Trumps advokater har fått dommeren med på å forby både kameraer og datamaskiner i lokalet fordi det kompromitterer sikkerheten og vil føre til en «sirkusaktig atmosfære». Pressefotografene får imidlertid fotografere Trump utenfor salen før selve stevningen begynner. 

Trump ankom New York fra sitt bosted i Florida i går, og tilbringer natten i sin skyskraper Trump Tower på 5. aveny. Der hadde han også møter med sine advokater i går. 

48 prosent av republikanerne ønsker nå Donald Trump som partiets presidentkandidat, ifølge en ny meningsmåling gjennomført etter at tiltalen i den såkalte hysjpenge-saken ble kjent. Oppslutningen om hans antatt sterkeste konkurrent om å bli presidentkandidat i 2024, Ron DeSantis, faller kraftig. ABC/NBC/CNN/NRK

FLERE ER ALVORLIG SKADET etter at et passasjertog i Nederland har kollidert med det som enten er et godstog eller hensatt bygningsutstyr. Det var minst 50 personer på toget. Ulykken skjedde nær i Voorschoten sør i landet. NRK (NTB)/NRC

EN SVERM AV DRONER har angrepet Ukraina fra Russland. Luftvern

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.