Fem grunner til at Trumps spionskryt er en av de største skandalene så langt

(Foto: Russiske myndigheter)
Meld deg på nyhetsbrevet fra Filter Nyheter for en daglig oppsummering av bare de viktigste sakene! «I get great intel», sa Donald Trump i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak i Det ovale kontor forrige onsdag, dagen etter at han hadde sparket mannen som etterforsket valgkampen hans for kokkelimonke med russere. Så ga han russerne topphemmelig informasjon som stammet fra en av USAs allierte. Opplysningene var regnet som så sensitive av USAs etterretningstjenester at de ikke engang var blitt delt med andre allierte.  Presidentens skryt om en viktig innside-kilde i krigen mot IS kan ha satt både kilden og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.