Dresskledde vakter slo og sparket demonstranter ved den tyrkiske ambassaden – nå kommer flere videoer

Da Tyrkias president Recep Tayyep Erdogan besøkte den tyrkiske ambassaden i Washington på tirsdag, kom det til voldelige sammenstøt mellom sikkerhetsvakter og rundt 25 Erdogan-kritiske demonstranter. En rekke videoer viser nå hvordan demonstrantene (noen av dem kurdere, andre politisk opposisjonelle) i hovedsak blir angrepet, slått og sparket av dresskledte sikkerhetsvakter og det som tilsynelatende er Erdogan-tilhengere og/eller ansatte ved ambassaden (noen av videoene viser også hvordan demonstrantene slår tilbake, se nederst i denne saken). NB! Disse videoene viser vold ganske tydelig. https://www.youtube.com/watch?v=M3cH5x6j-Gw&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DM3cH5x6j-Gw&has_verified=1 11 personer ble skadd, to arrestert og ni måtte til sykehus, ifølge Washington Post. Volden er blitt fordømt i USA, blant annet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.