Få de aller viktigste nyhetssakene i innboksen hver dag

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og vær med i trekningen av 10 utgaver av romanen Tidens Tegn! Filter Nyheter er en fri og uavhengig nettavis med fokus på kvalitetsjournalistikk. Hver dag sender redaktør Harald Klungtveit sin sammenstilling av dagens viktigste nyheter fra hele verden og han gjør det med humor og sarkasme. Får du med deg dagens nyhetsoppdatering fra Filter Nyheter er du alltid i forkant på de viktigste sakene. Denne uken kjører vi en konkurranse hvor vi trekker 10 vinnere av de som melder seg på nyhetsbrevet før mandag 5. februar. Alle vinnerne får tilsendt et eksemplar av romanen Tidens Tegn som blant annet handler om fake news. Meld deg på nå så får du både kvalitetsjournalistikk rett i innboksen og muligheten til å vinne en bok. Du kan også følge Filter Nyheter på Facebook. Og på Twitter!

Meld deg på nyhetsbrevet her!

 
 (Denne teksten er ikke journalistikk, men del av en kommersiell kampanje fra Filter Media Norge i samarbeid me...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.