Vil legge fram Bertheussens fengselsdom fra 1980-tallet i retten

Aktoratet vil i den pågående rettssaken mot Laila Bertheussen komme inn på tre straffedommer mot henne på 1980-tallet. Det bekrefter statsadvokat Marit Formo overfor Filter Nyheter. – Det er riktig at vi vil dokumentere fra tidligere dommer mot tiltalte og redegjøre for i hvilken grad vi mener det har betydning for om hun har utført forholdene i tiltalen, sier Formo. Les også (2019): Bertheussen tidligere dømt til fengsel Gikk i terapi for å slutte med svindel Selve lovbruddene –bedragerier, tyverier og dokumentforfalskning – har i seg selv ingen direkte relevans for den pågående saken, siden det i dag verken dreier seg om […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.