54 DAGER IGJEN: Nær dødt løp i de to viktigste vippestatene

Om det blir Biden eller Trump som sitter i stolen på det ovale kontor neste år, avhenger av valgresultatet i et lite knippe stater i USA. Politico har laget en oversikt, som viser at fire av 13 stater heller mot Biden, tre av dem heller mot Trump, og fire er et åpent spørsmål. Nord-Carolina med sine 15 valgmannsstemmer er en slik delstat, og en Trump «må» vinne ifølge Politico. Meningsmålingene gir Biden per par prosentpoengs forsprang på Trump i delstaten, men Trump har besøkt staten hele tre ganger, mot Bidens null. I primærvalget stemte 43 prosent på at Biden skulle bli Demokratenes […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.