Utviklingen 20. mars: «Må gjøres betydelige oppstramminger»

Mistet oversikten? Dette var noen av de viktigste nyhetene i koronakrise-Norge fredag 20. mars: Virus-situasjonen nå: 1914 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 130 er innlagt på sykehus, 26 ligger i respirator. 7 er døde. Tre ferske Filter-artikler Tross støyen om at ulike land møter koronaepidemien på ulikt vis, peker pilene egentlig i samme retning: Stadig flere inngripende tiltak. Det gjelder også Sverige og Storbritannia. Dette scenariet fra forskere ved Imperial College i London mister du antakelig helgeroen av, men det er viktig lesning: Hvis det skal virke å stenge samfunnet, må tiltakene være ekstreme helt til vaksinen kommer. Trump said what? Mens smitte- og dødstallene i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.