Dette er Trumps verste korona-uttalelser – fra januar til i dag

Også USA står overfor en helsemessig katastrofe som potensielt vil få enorme konsekvenser for svært mange innbyggere. De siste tallene viser at 14 372 mennesker per i dag er bekreftet smittet av koronaviruset i USA, mens 218 er døde – og kurven stiger rett til værs. Noe av årsaken kan være at Donald Trump i snart to måneder har møtt epidemien med lite kunnskap, høy selvtillit og sviktende tiltak. Når det i løpet av kort tid går opp for amerikanerne at Trump har latt dem i stikken, betyr det slutten for hans tid som president, spår gjestekommentator Pete Wehner i The Atlantic. Wehner er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.