Uber vil revolusjonere våre bilvaner – men lager mer kork, sier forskere

Trafikken i Manila.
Nye transporttjenester vil endre måten vi forflytter oss, byplanlegging, og veibygging, er gjennomgangsmelodien i tech-miljøene - og i nyhetene. Byfolk vil ikke lenger eie sin egen bil når de får effektive og rimelige alternativer, slik at CO2-utslippene reduseres og det blir mindre kø, argumenterer selskapene bak flere av tjenestene – blant annet taxi-giganten Uber, som har godtatt bøter for brudd på Yrkestransportloven i Norge og i oktober stengte sin UberPOP-tjeneste i Oslo i påvente av nye reguleringer. Selskapet har blant annet et uttalt mål om å ta en million biler av veiene i New York. Det var to år siden. Hva har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.