Norske skuespillere forteller om trakassering

487 norske skuespillere, blant dem mange høyprofilerte, har signert et opprop mot trakassering i Aftenposten i dag. 40 av dem deler anonymt historier om jokking, blotting, drøye kommentarer, tafsing, tiltvungede tungekyss, uønskede sengebesøk og misbruk av maktposisjoner. Det skjer etter at #metoo-kampanjen har gått rundene på sosiale medier og gitt flere tillit til at det er trygt å ta opp slike saker i offentligheten – selv om det kan ha sine kostnader på arbeidsplassen. Dette er et utdrag fra Filter Nyheters daglige nyhetsbrev. Meld deg på her for å få det rett i innboksen. Rektor ved Kunsthøgskolen, der mange norske skuespillere er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.