Tvillingabort: Norge bruker mye høyere tall for risiko enn Danmark og USA

MONTASJE
Abort er et viktig tema i de pågående regjeringsforhandlingene med Høyre, Frp, Venstre og Krf, etter at Erna Solberg åpnet for å diskutere endringer i abortloven for å lokke KrF til blå side. Å fjerne muligheten til såkalt tvillingabort, altså å redusere ett eller flere fostre, for eksempel fra trilling til tvillinger, eller fra tvilling til «enling» – selv om det aborterte fosteret er friskt – er ett av kravene KrF håper å få gjennomslag for. Senterpartiet er det eneste partiet på Stortinget som støtter KrF i synet på tvillingabort. Kjersti Toppe, stortingsrepresentant og helsepolitisk talsperson for Senterpartiet, skrev et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.