AfD-politiker alvorlig skadd i angrep fra maskerte menn – Dette vet vi så langt

Frank Magnitz i AfD
Frank Magnitz (66), representant i Forbundsdagen og delstatsleder i Bremen for ytre høyre-partiet Alternativ for Tyskland (AfD), lå tirsdag morgen hardt skadd på sykehus etter at han ble utsatt for vold mandag kveld. Dette er det som har blitt kjent om det svært alvorlige angrepet så langt: Ifølge en pressemelding fra AfD ble Magnitz angrepet av tre maskerte menn som blant annet slo ham med en treplanke og sparket ham mens han lå nede. 66-åringen skal ha vært bevisstløs da en forbipasserende kom ham til unnsetning. Den nasjonale AfD-talsmannen Jörg Meuthen la sent i går kveld ut et bilde av […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.