«KrF-seier» vil fortsatt gi full mulighet til abort av friske tvillingfostre

MONTASJE
Denne uka gikk leder i KrFU, Martine Tønnessen, ut i NRK og sa at hvis regjeringen sier nei til selvbestemt tvillingabort er det godt nok abort-gjennomslag for KrF. KrF-nestleder Kjell Ingolf Ropstad skapte sterke forventninger om abort-seire på grasrota i partiet gjennom sine taler til partiet ved det dramatiske veivalget i fjor høst. Han viste til at statsminister Erna Solberg åpnet for å diskutere såkalt tvillingabort og abortlovens paragraf 2c om senabort av alvorlig syke fostre. I sin tale til KrFs ekstraordinære landsmøte i oktober sa Ropstad at KrFs ønske er å få «slutt på tvillingabort». I dag er praksis […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.