Tok #metoo-oppgjør med egen partiledelse: – Ble anbefalt å ikke lage mer bråk i pressen

Bystyrepolitiker for Fremskrittspartiet i Trondheim, Mats Ramo.
Mandag tok bystyrepolitiker for Fremskrittspartiet i Trondheim, Mats Ramo, et kraftig oppgjør med sin egen partiledelse for hvordan de har håndtert varslingssaker om seksuell trakassering, deriblant flere konkrete saker mot et sentralt FpU-medlem som nylig ble behandlet i organisasjonsutvalget. I avisinnlegget påstår han også at Partiledelsen snakket usant om Birkedal-saken (i 2011) og var mer opptatt av å dekke over enn å komme til bunns i den Ulf Leirstein-saken viser at varsel ble ignorert og at partiledelsen «fikk akutt Alzheimer» da saken ble avslørt Nasjonal tillitsvalgt med varsler mot seg «fikk fortsette å turnere landet rundt og møte ungdommer mens […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.