Internt opprør etter #metoo-sak mot FpUs nestleder: – Tør ikke å slå ned på sextrakassering

Fylkesformann Martin Jonsterhaug og økonomiansvarlig Ingeborg Bjørnevik i Hordaland FpU.
Det koker internt i Fremskrittspartiet etter at bystyrepolitiker Mats Ramo i Trondheim mandag tok et knallhardt oppgjør med egen partiledelse over hele forsiden av Adresseavisen. Bakgrunnen for oppgjøret var organisasjonsutvalgets behandling av flere #metoo-varsler mot FpUs nestleder Kristian Eilertsen, som til tross for å ha brutt partiets etiske retningslinjer får fortsette i sine verv. – Frps håndtering av disse sakene er en skandale. Varslere blir ikke ivaretatt. Den nasjonale tillitsvalgte får fortsette i sine verv, til tross for overveldende bevis, sa Mats Ramo, som også kritiserte sin partileder Siv Jensen direkte for hennes generelle håndtering av varsler om seksuell trakassering. Etter utspillet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.