Nyhetsbrev mandag 26. mars: Frp utrygt for 17-åringer + Kriserapport fra FN om biologisk mangfold

«FRP ER IKKE TRYGT FOR EN 17-ÅRIG JENTE», sier partiets bystyrepolitiker Mats Ramo på forsida av Adresseavisen i dag. Frp-eren mener behandlingen av varslere og saker om seksuell trakassering i Fremskrittspartiet er «en skandale» og krever at Helge Andre Njåstad  må gå av som leder for organisasjonsutvalget i partiet. Avisinnlegget kritiserer også Siv Jensen direkte. Det ble utløst av at en mann som i dag har posisjoner i Frp og FpU 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.