Nyhetsbrev mandag 26. mars: Frp utrygt for 17-åringer + Kriserapport fra FN om biologisk mangfold

«FRP ER IKKE TRYGT FOR EN 17-ÅRIG JENTE», sier partiets bystyrepolitiker Mats Ramo på forsida av Adresseavisen i dag. Frp-eren mener behandlingen av varslere og saker om seksuell trakassering i Fremskrittspartiet er «en skandale» og krever at Helge Andre Njåstad  må gå av som leder for organisasjonsutvalget i partiet. Avisinnlegget kritiserer også Siv Jensen direkte. Det ble utløst av at en mann som i dag har posisjoner i Frp og FpU bare får en skriftlig advarsel fra partiet etter flere #metoo-varsler, til tross for at utvalget konstaterte brudd på partiets etiske regelverk og regner saken som alvorlig. Varslerne fikk ikke vite hva reaksjonen besto i. En del av saken handlet om at mannen som 18-åring, mens han […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.