Skrøt av business class, gullkort og over 100 flyturer i året – rett før refs fra FNs revisor

Erik Solheim ble intervjuet av Flysmart24.no om entusiasmen for flyreiser like før
Denne uka ble det kjent gjennom Aftenposten at FNs interne tilsynsorgan (OIOS) har gitt Erik Solheim kraftig kritikk i en rapport om reisevirksomheten ved FNs miljøprogram (UNEP), der han er øverste sjef. Etter at Solheim brukte 4,1 millioner kroner fordelt på 529 reisedøgn, fastslår FN-revisorene at Solheim tar for lite hensyn til regelverket, budsjettet – og miljøet. Tilsynsorganet ber om at Solheim betaler tilbake deler av pengene han har brukt. Noen av funnene i rapporten er manglende dokumentasjon rundt turer Solheim har hatt til Oslo og Paris, registrert som «bilaterale møter» selv om det var helg eller juleferie. Ved to anledninger […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.