Kvinne står fram: Dette er overgrepsanklagen som kan felle Trumps høyesterettskandidat

Utnevnelsen av en høyesterettsdommer i høst er en av de aller viktigste hendelsene i Donald Trumps presidentskap, fordi den setter preg på amerikansk politikk og jus flere tiår etter at han har gått av. For mange republikanske velgere er høyesterettsutnevnelsene i konservativ favør en så viktig og langsiktig seier at de tilgir Trump alt annet av uspiselig oppførsel og mislykket politikk.  Dette har også stor betydning i mellomvalget i november i år. Nå er Trumps utvalgte dommerkandidat, Brett Kavanaugh (53), i alvorlig trøbbel – bare et par uker før det var ventet at det republikanske flertallet i Senatet skulle sikre […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.