SISTE: PST ber om tiltale mot Laila Bertheussen for flere av de mest alvorlige hendelsene

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har nå oversendt sin innstilling i straffesaken mot Laila Bertheussen (54) til Det nasjonale statsadvokatembetet. Etter det Filter Nyheter erfarer, har PST bedt om en tiltale som omfatter en rekke ulike hendelser og flere lovbestemmelser der strafferammen er ubetinget fengsel.  Bertheussen risikerer å bli holdt ansvarlig for samtlige av hendelsene som i vinter ble offentlig kjent i trusselsaken, da PST ikke ser det som sannsynlig at andre gjerningspersoner kan ha stått bak. (Se oversikt lenger ned i artikkelen). Statsadvokat Marit Formo vil ikke kommentere hva PSTs innstilling går ut på. – PST har oversendt saken i dag, og jeg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.