Sharia og lov, IS mot norske soldater i Kabul og Tybring-Gjeddes Facebook-brøler (nyhetsbrev)

Russlands ambassade kjefter opp Norges «usaklige og virkelighetsfjerne retorikk» i brev til norske medier, Samsungs visedirektør er varetektsfengslet, og her er Facebook-boss Mark Zuckerbergs manifest. Ellers: SKILLER LOV OG KORAN: Vi har publisert en ny sak fra vår store islamundersøkelse, der 75 prosent av norske muslimer svarer at de følger Norges lover også når de sier noe annet enn religiøse lover («helt uenig» eller «litt uenig»). Men 13 prosent oppgir at muslimer bør dømmes etter sharia i Norge, 17 prosent sier Norges lover bør tilpasses Koranen og sharia, og 16 prosent svarer at religiøse ledere bør få mer makt over norsk politikk.

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.