Slutt for gasskraftverkene, varmere hav og velorganisert rasist-kampanje mot svenske medier (nyhetsbrev)

GASSKRAFT-SLUTT: I et massivt «hva var det vi sa»-øyeblikk for miljøbevegelsen annonserer Statoil at de legger ned gasskraftverket på Mongstad om knapt to år. Kraftverket, som åpnet i 2010, har lenge vært ulønnsomt på grunn av lav strømpris, og når det stenges vil atmosfæren spares for 250-300 000 tonn CO2-utslipp i året - det ble som kjent aldri noe av CO2-fangsten Jens Stoltenberg omtalte som Norges svar på månelandingen (selve raffineriet på Mongstad består, og det jobbes fortsatt med forskning på CO2-fangst herfra). «Nå er endelig punktum for satsing på gasskraftverk i Norge satt. (…) Satsing på fornybar energi er uansett […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.