Laserlys og Bruce Lee: 6 ting som gjør Hong Kong-opprøret unikt

For andre dag på rad er alle flyvninger innstilt fra den internasjonale flyplassen i Hong Kong – en av verdens travleste luftfartsknutepunkter, som betjener hundretusener av reisende hver dag. Årsaken er at hovedterminalen er lammet av demonstranter som sitter på gulvet, nekter å flytte seg og slik hindrer all effektiv fremkomst. https://www.youtube.com/watch?v=uczBgcKlf2c Det er nå ti uker siden de enorme demonstrasjonene startet i den «spesielle administrative regionen» som formelt er en del av Kina, men nyter utstrakt selvstyre, slik befolkningen ble lovet i minst 50 år da de som den siste, britiske kronkolonien ble avhendet av Storbritannia i 1997 – […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.