Kommentar: Dødelig jødehat som selskapslek i Arendal

Fra minnestund etter skytingen i Tree of Life- synagogen i Pittsburgh i november 2018.
Da 19-åringen John T. Earnest 27. april i år tok seg inn i en synagoge i småbyen Poway i California med et Smith & Wesson M&P15-gevær for å drepe så mange jøder han klarte på den siste dagen av høytiden pesach, tok det ikke mange timene fra han begynte å skyte til norske Hans Jørgen Lysglimt Johansen var på banen på Twitter. «Alle bør lese John Earnest manifest (…) mye av det Earnest skriver er korrekt», tvitret han, og fikk tolv «liker»-klikk. Dokumentet nordmannen anbefalte var en terrormanual, publisert på nettet for å bli spredd blant andre unge høyreekstremister. Så […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.