Russland skal ha bombet boligområde

Utsnitt fra video av det som skal være Russlands angrep mot et boligområde i Kharkiv.

UKRAINA:

  • Rystende videoer av russiske rakett- eller bombeangrep i et boligområde i byen i Kharkiv (og av sivile ofre) dominerer i dag bildet av de russiske krigshandlingene. 
  • Russland har ennå ikke tatt kontroll over noen av storbyene, men har nå en enorm styrke nord for Kyiv. (Her er et kart over status i morges).
  • I skrivende stund er det ikke kommet opplysninger om innholdet i samtalene mellom delegasjonene fra Russland og Ukraina i grenseområdet til Hviterussland. Mens russerne ikke har uttalt seg om premissene overhodet, har Ukraina i utgangspunktet krevd «umiddelbar våpenhvile og tilbaketrekning av russiske styrker».
  • Søndag bekreftet EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen at EU vil sende våpen

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.