Russland skal ha bombet boligområde

Utsnitt fra video av det som skal være Russlands angrep mot et boligområde i Kharkiv.
UKRAINA: Rystende videoer av russiske rakett- eller bombeangrep i et boligområde i byen i Kharkiv (og av sivile ofre) dominerer i dag bildet av de russiske krigshandlingene.  Russland har ennå ikke tatt kontroll over noen av storbyene, men har nå en enorm styrke nord for Kyiv. (Her er et kart over status i morges). I skrivende stund er det ikke kommet opplysninger om innholdet i samtalene mellom delegasjonene fra Russland og Ukraina i grenseområdet til Hviterussland. Mens russerne ikke har uttalt seg om premissene overhodet, har Ukraina i utgangspunktet krevd «umiddelbar våpenhvile og tilbaketrekning av russiske styrker». Flere enn 500 000 mennesker har nå flyktet fra Ukraina, ifølge FNs høykommisær […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.