Russiske hackere truer Stoltenberg –  flere norske nettsider nede

Ikke gå glipp av sommerens spesialutgave av Filter Nyheters papirmagasin! I juli sender vi ut et nummer spekket med stoff om det alle sportsinteresserte bør bry seg om nå: Hvordan autoritære regimer bruker store arrangementer for å gi seg selv en moderne, human fasade. Det kommer mer stoff om temaet ut over høsten og vinteren, så det er best å bare tegne et abonnement med en gang! TRUER STOLTENBERG: Den prorussiske hackergruppa Killnet, som hevder å stå bak dagens angrep på norske nettsteder, kaller Natos generalsekretær Jens Stoltenberg «fiende nummer 1» på Telegram og sier han og «hans familie, barnebarn […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.