Rusmiljøet i sorg etter Eikas død: – Et «perfekt» bybilde er uten skitne narkomane

Ellef Holm og Cornelius Heyning ventet utenfor da lege Sverre Eika ble bisatt i Oslo Domkirke mandag 27. september.
Sverre Eika, den anerkjente og omstridte legen ved lavterskeltilbudet «24Sju» – bedre kjent som «de narkomanes lege» – ble bisatt i Oslo Domkirke mandag 27. september. Forrige bisettelse i domkirken var for Ari Behn, som gikk bort i julen 2019. Eika fikk syv tilsynssaker mot seg, men ble aldri felt. Flere av de nåværende eller tidligere rusavhengige Filter Nyheter møter utenfor bisettelsen, er klokkeklare på at Eika har reddet livene deres. – Det er et tap for alle. Den greia han setter i gang – med å sette søkelyset på hva folk trenger av medisiner – jeg håper noen tar den stafettpinnen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.